News


Acquisition Deege Coating Moerdijk

Acquisition Deege Coating Moerdijk

Published on Sunday May 3rd, 2015

LOA, gevestigd in Tilburg, neemt per 1 mei 2015 Deege Coating Moerdijk B.V. over, met al haar activiteiten. LOA bestaat uit de bedrijven LOA Lak BV en LOA Special Products BV, beide gevestigd in Tilburg.

LOA Lak BV is met name gespecialiseerd in het kataforese lakken en poedercoaten van onderdelen voor de automotive en truck industrie. In bijna elke auto of truck die in Europa wordt geproduceerd zitten onderdelen die bij LOA Lak gecoat zijn.

LOA Special Products is in 2011 opgericht en bedient de lokale markt. Naast poedercoaten behoren ook stralen en natlakken tot de dienstverlening in huis.

Deege Coating Moerdijk is gespecialiseerd in het chroomvrij voorbehandelen en poedercoaten van aluminium en elektrolytisch verzinkt staal. Hiervoor is Deege Coating ook Qualicoat gecertificeerd. De chroomvrije voorbehandeling voldoet aan de toekomstige eisen op het gebied van gezondheid en milieu.

Met de integratie van Deege Coating Moerdijk wordt de marktpositie duidelijk verbreed en versterkt. Dit is wederom een belangrijke stap die past binnen de strategie om een groep van coatingbedrijven op te bouwen.

Alle drie de bedrijven zijn specialist op hun gebied en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Vanaf nu kunnen ze optimaal gebruik maken van elkaars sterkten. Aangezien de bedrijven elk duidelijk een ander marktsegment bedienen zal de samenwerking zich richten op het gebruikmaken van elkaars kennis om de kwaliteit en service verder te verbeteren.

» Read more

 
Call me