Samen sterk in Full Service

Full Surface Group

Zoveel oppervlakten, zoveel oplossingen.
Dat is de essentie van de LOA Full Surface Group.

Onze kennis, onze drive

Waarom werken met
LOA Full Surface Group?

LOA Full Surface Group bestaat uit een groep bedrijven op het gebied van hoogwaardige oppervlakte-behandelingen. Onder één vlag versterken we elkaar in kennis, kwaliteit en advies. Dat doen we met een ongekende drive, dynamische energie en onuitputtelijke ambitie. Zo bieden wij als specialisten, ondernemers en doorzetters altijd exact de juiste oplossing voor welk vraagstuk dan ook. Daar ligt onze focus. Logisch… want het resultaat van onze klanten, dat telt.

Focus op de lange termijn

LOA Full Surface Groep staat voor een duurzame samenwerking met al onze opdrachtgevers. Daarom zijn we super kritisch op onze processen, kwaliteit en efficiëntie. Aanpakken, mouwen opstropen en doen wat we beloven. Met onze buitengewoon brede achtergrond staan we garant voor bekwaamheid, aandacht en expertise. Oftewel: uw order is onze verantwoordelijkheid.

Eén naam, één gedachte

Samen Staan we
voor kwaliteit

Naast ons uitgebreide dienstenpakket, onderscheiden we ons in toonaangevende kwaliteit en constructieve adviezen. Daar halen wij alles voor uit de kast. Enerzijds vanuit een kritische en altijd nieuwsgierige blik, anderzijds vanuit de behoefte om onze opdrachtgevers precies daar te ondersteunen waar het nodig is.

LOA Full Surface Group denkt met u mee.

Ons aanbod is een optelsom van zeer specialistische bedrijven die kracht, kennis en vakmanschap op slimme wijze combineren. Het resultaat? Vlijmscherpe expertise en zeer gerichte adviezen. Maar vooral: slagkracht én daadkracht. Daarmee bieden wij houvast, stabiliteit en vertrouwen.

LOA Full Surface Group

Meer weten over ons?

Persoonlijk contact. Daar houden wij van. Zo kunnen wij met persoonlijk advies direct reageren op uw vraag. Op naar de juiste oplossing. Dus heeft u vragen? Laat het ons weten.

Postadres
Postbus 4112, 5004 JC Tilburg, Nederland

Bezoekadres
Siriusstraat 11, 5015 BT Tilburg, Nederland

T. (+31) (0)13 208 11 11