LOA Full Surface Group

Kwaliteit &
Certificering

Onze kwaliteit is een vereiste.
Wij kiezen voor de allerhoogste norm.

LOA Full Surface Group

Onze kwaliteit.
Onze standaard.

Oftewel: onze lat ligt hoog. Dat geldt zowel voor onze medewerkers als onze producten, service en dienstverlening. Onze hoogwaardige kwaliteit loopt als een rode draad door onze gehele organisatie. Sterker nog: met die kwaliteit maken wij het verschil. En dat merkt u direct. Uw wensen, eisen en verwachtingen staan centraal. Altijd.

Onze kwaliteit wordt onderstreept door onze certificeringen. Oftewel: meten is weten. En dat betekent: vinger aan de pols. Zo besteden we continu scherpe aandacht aan het verbeteren, optimaliseren en verder aanscherpen van onze processen op welk niveau dan ook. Een kwestie van controleren, bewaken, beheersen en standaardiseren.

LOA Full Surface Group

CERTIFICERING

Onze kwaliteit, certificering en duurzaamheid wordt gewaarborgd door verschillende documenten. Deze actuele informatie stellen wij graag beschikbaar.

ISO9001:2021-2024
ISO14001:2021-2024
Verklaring RoHS
Qualanod
Qualicoat
Qualisteelcoat
NEN1090
Cleanroom grade 2
Cleanroom grade 3
Cleanroom grade 4

LOA Full Surface Group

ONZE KUNDE.
ONS BEWIJS.

LOA Full Surface Group beschikt over het ISO 9001:2015 certificaat, dé internationale norm wanneer het gaat om gecertificeerd kwaliteitsmanagement.  Hiermee worden alle processen binnen onze organisatie meetbaar, controleerbaar en beheersbaar. En dat zorgt voor transparantie, helderheid, overzicht en korte lijnen.

LOA Full Surface Group

Duurzaamheid

LOA Full Surface Group voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Daarvoor beschikken wij o.a. over een eigen afvalzuiveringsinstallatie. Wij besteden continu aandacht om met het gebruik van de juiste technieken onze impact op het milieu en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen aanzienlijk te verminderen.

Samenwerken aan de toekomst

Wij nemen verantwoordelijkheid voor een duurzame samenleving. Dat doen we samen met onze medewerkers. Samen leveren we een actieve bijdrage met betrekking tot de zorg voor het milieu. Dat garanderen we door het juiste kennisniveau van onze medewerkers en het volgen van de juiste instructies op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Onze uitgangspunten zijn helder en duidelijk:

> Wij voldoen aan alle geldende milieu-, wet- en regelgeving.

> Wij verplichten ons tot een continue verbetering van de milieuprestaties om milieubelasting te voorkomen.

> Het milieuzorgprogramma wordt jaarlijks bijgesteld om nieuwe ontwikkelingen te kunnen blijven volgen.

> Wij zorgen ervoor dat gebruikte hulpmiddelen zo milieuvriendelijk en rationeel zijn. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers.