LOA Full Surface Group

LOA
Automotive

Toonaangevend en internationaal opererend.
Met grenzeloze kennis op het gebied van lakken in de autobranche.

LOA Full Surface Group

Over LOA
Automotive

Sinds 1981 is LOA Automotive een ongekende specialist voor lakken in de autobranche. Die jarenlange ervaring weten wij als geen ander te combineren met onze hoogwaardige proceskwaliteit

Onze gerenommeerde naam binnen deze branche is het logische gevolg van onze ervaring, kwaliteit, kennis en kunde. Van poedercoaten tot kataforese lakken en van montage tot assemblage, voorraadbeheer en transport. Veelzijdig en flexibel.

Dit wordt nogmaals onderstreept door onze klantvriendelijke, betrokken en enthousiaste medewerkers. Vanuit die vanzelfsprekende houding bedienen wij onze opdrachtgevers. Vanuit uw wensen, eisen en voorkeuren bekijken we de meest optimale oplossingen voor het meest optimale resultaat.

LOA AUTOMOTIVE

ONZE DIENSTEN

  • Poedercoating
  • Kataforese lakken
  • Assembleren
  • Voorraadbeheer

LOA Full Surface Group

samenwerken met
LOA AUTOMOTIVE

We kunnen met trots zeggen dat we al jarenlang een gevestigde naam zijn in de automotive branche. We werken dan ook voor tal van prachtige automerken, toeleveranciers en fabrikanten. Zowel direct als indirect. Maar daar vertellen we liever persoonlijk over. We laten het je zien. En we nemen je mee in het verhaal. Want wereldwijd beroemde A-merken kloppen niet zomaar bij ons aan. Die gaan voor de kwaliteit en service van LOA Full Surface Group.

LOA Full Surface Group

Meer weten over LOA Automotive?

Persoonlijk contact. Daar houden wij van. Zo kunnen wij met persoonlijk advies direct reageren op uw vraag. Op naar de juiste oplossing. Dus heeft u vragen? Laat het ons weten.

Postadres
Postbus 4112, 5004 JC Tilburg, Nederland

Bezoekadres
Siriusstraat 11, 5015 BT Tilburg, Nederland
Bedrijventerrein Loven. Bedrijfsnummer 4279

T. (+31) (0)13 542 76 27