LOA Full Surface Group

LOA
Deege

Persoonlijk en professioneel in poedercoating.
Wij investeren in opleiden, bijscholen en begeleiden.

LOA Full Surface Group

Over LOA
Deege

LOA Deege is de toonaangevende topspecialist in aluminium voorbehandelen en poedercoaten. Bij ons draait alles om kennis, blijven investeren en een persoonlijke benadering.

Daarom besteden wij heel veel aandacht aan de professionele opleiding, bijscholing en begeleiding van onze medewerkers. En die investering is meer dan waardevol. Opdrachtgevers waarderen namelijk onze kwaliteit, flexibiliteit en duidelijkheid. Van transport, voorraadbeheer, opslag en eventuele doorleveringen: LOA Deege ontzorgt en regelt het.

LOA DEEGE

ONZE DIENSTEN

  • Poedercoating
  • Assembleren
  • Voorraadbeheer
  • Orderpicking
  • Transport

LOA Full Surface Group

Samenwerken met LOA Deege?

Ben je op zoek naar een partner waarmee je wanneer dan ook kunt overleggen? Een partner die je anytime bij kan staan met persoonlijk advies op maat? We geloven in een persoonlijke benadering. Want niet alleen vraagt ieder product om een specifieke behandeling. Ook heeft iedere klant verschillende wensen en voorkeuren. Door onze flexibiliteit kunnen wij werken voor bedrijven in elke vorm en grootte. Hierdoor werken we samen met een grote diversiteit aan klanten, wat zorgt voor een brede kennis van producten.

LOA Full Surface Group

Meer weten over LOA Deege?

Persoonlijk contact. Daar houden wij van. Zo kunnen wij met persoonlijke advies direct reageren op jouw vraag. Op naar de juiste oplossing. Dus heb je vragen? Wil je meer weten? Laat het ons weten.

Postadres
Kievitweg 2, 4791 RW Klundert, Nederland

Bezoekadres
Industrial park M 497, Moerdijk

T. +31 (0)168 – 389300