LOA Full Surface Group

LOA
MTRC

Specialist in galvanische en chemische processen voor het verbeteren van productoppervlakken voor de Global High-Tech Industry.

LOA Full Surface Group

Over LOA
MTRC

MTRC Special Plating heeft zich gespecialiseerd in galvanische en chemische processen voor het verbeteren van productoppervlakken voor de Global High-Tech Industry. We zijn actief in een groot aantal sectoren waaronder; Aerospace, Automotive, Medical, Semiconductors, Mechanical parts, en Food industry.

Onze belangrijkste processen zijn beitsen & passiveren, elektrolytisch polijsten, stroomloos/galvanisch vernikkelen, vergulden, ultrasoon reinigen, ontvetten en reinigen volgens diversen specificaties. Verder kunnen diverse bewerkingen cleanroom (Grade 2, 3 en 4 – surface cleanliness) gereinigd en/of verpakt worden.

Buiten deze processen beheersen we nog enkele klantspecifieke processen. We zijn in staat om samen met en voor de klant passende oplossingen op het gebied van oppervlaktebehandeling te ontwikkelen.

Door een gestructureerde procescontrole en procesbeheersing worden de procesbaden binnen specificaties gehouden om een uitstekende productkwaliteit te garanderen. Bovendien zijn we in staat producten onder schone omstandigheden te behandelen, te reinigen en te verpakken.

Flexibiliteit en korte levertijden zijn van groot belang voor de oppervlaktebehandeling. Wij garanderen een snelle leveringen met een uitstekende kwaliteit.

LOA MTRC

ONZE diensten

  • Beitsen & passiveren
  • Elektrolytisch polijsten
  • Stroomloos/galvanisch vernikkelen
  • Vergulden
  • Ultrasoon reinigen
  • Ontvetten en reinigen
  • Cleanroom verpakken

LOA Full Surface Group

Samenwerken
met LOA MTRC?

Ook voor een probleem waarvoor geen standaard oppervlaktebehandeling voorhanden is, wil MTRC haar klanten met raad en daad ondersteunen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen samen met u een passende oppervlaktebehandelingen optimaliseren of ontwikkelen. Hiervoor worden we graag tijdig bij het productontwerp betrokken.

 

 

LOA Full Surface Group

Meer weten over LOA MTRC?

Wij gaan graag persoonlijk met je in gesprek. Alleen zo komen we erachter wat je écht nodig hebt. En komen we met een oplossing die werkt. Dus heb je vragen? Laat het ons weten!

Leenderweg 184, 5555 CJ Valkenswaard
T. (+31) (0)0492 523 795