LOA Full Surface Group

LOA
WILMINK

Techniek biedt heel veel kansen en mogelijkheden. Daar ligt ons onderscheidend vermogen.
Daarmee bieden we snelheid, kracht en kwaliteit.

LOA Full Surface Group

Over LOA
Wilmink

LOA Wilmink richt zich op de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en automatiseren.

Oftewel: wij lopen voorop. En dat resulteert in nieuwe mogelijkheden op het gebied van poedercoating en spuitwerk. Maar ook in effectief, vernieuwend voorraadbeheer en deskundig transport. En al die kennis delen we graag met onze klanten en leveranciers. Mede door deze kenmerken bieden wij onderscheidend resultaat op het gebied van efficiency, kostenbesparingen en winstmaximalisatie.

Meten is weten

Daarom werken we met een op maat gemaakt automatiseringssysteem. Hierdoor zijn onze processen maximaal geoptimaliseerd en geeft het zowel de klant als ons zelf op ieder moment inzicht waar een product zich bevind in het productieproces.

Door de track & Trace implementatie kan de status van orders  24/7 gecontroleerd worden. Bovendien is er een mogelijkheid om 24 uur per dag de kwaliteitsgegevens van een order in te zien.
Als klant kun je ook zelf een calculatie maken via ons systeem, dat scheelt tijd.

LOA WILMINK

ONZE diensten

  • Poedercoating
  • Stralen
  • Chemisch voorbehandelen
  • Assembleren
  • Voorraadbeheer
  • Transport

LOA Full Surface Group

Samenwerken
met LOA Wilmink?

Wil je werkelijk van A tot Z ontzorgd worden? Wil je inzicht hebben in je processen? LOA Wilmink is erop ingericht om alle processen zo transparant mogelijk uit te voeren. Bij ons bij jij als klant altijd in control. En zeg nou zelf, dat geeft toch vertrouwen.

LOA Full Surface Group

Meer weten over LOA Wilmink?

Wij gaan graag persoonlijk met je in gesprek. Alleen zo komen we erachter wat je écht nodig hebt. En komen we met een oplossing die werkt. Dus heb je vragen? Laat het ons weten!

Bezoekadres
Leenderweg 184, 5555 CJ Valkenswaard, Nederland

T. (+31) (0)40 208 40 00