LOA MTRC draait weer op volle kracht

Op 7 maart 2020 werd LOA MTRC getroffen door een allesvernietigende brand. Kortsluiting in de vaatwasser legde het bedrijf in Helmond volledig in de as. Inmiddels draait LOA MTRC weer op volle kracht.

Een nachtmerrie. Zo kan een gebeurtenis van die omvang worden genoemd. Een prachtig bedrijf van de LOA Full Surface Group ging binnen een paar uur in rook op. Tijd om daarvan bij te komen was er niet, de business van de klanten ging uiteraard door.

Binnen een paar dagen was LOA MTRC, weliswaar gehandicapt, alweer aan het draaien. Onder andere bij zusterbedrijf LOA Aldor in Weert, werd alles in het werk gesteld om klanten niets te laten merken van de mega-operatie. Door de  enorme inzet en motivatie van al onze medewerkers zijn we daar grotendeels in geslaagd. Begrijpelijkerwijs kon de LOA Full Surface Group niet voorkomen dat het in die dagen soms haperde.

Vanaf 1 september is LOA MTRC definitief verhuisd naar Valkenswaard en draait het weer op volle kracht. Er staat een sterker en gemotiveerder team klaar om de klanten weer ouderwets van dienst te zijn. Wij zullen niet vergeten dat zij ons bedrijf, in het moeilijke jaar dat nu achter ons ligt, trouw zijn gebleven en bedanken hen voor die loyaliteit. Wij hopen ze nog lang van dienst te mogen zijn vanuit de nieuwe vestiging in Valkenswaard!