verhuizing van LOA MTRC van Weert naar Valkenswaard

LOA MTRC heeft een turbulente periode achter de rug. Door een allesvernietigende brand werd het bedrijf plots gedwongen haar activiteiten te verdelen over twee locaties. Wellicht heeft u ook ondervonden dat dat niet zonder slag of stoot is gegaan. Wij zijn dan ook verheugd om te mogen mededelen dat deze (tijdelijke) noodoplossing vanaf 5 oktober 2020 verleden tijd is.

Aanstaande vrijdag 2 oktober tot en met zondag 4 oktober verhuist LOA MTRC naar de nieuwe en vaste locatie in Valkenswaard. Daar is de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt om alle activiteiten van MTRC weer onder één dak te krijgen. Het bedrijf maakt daar ook weer gebruik van haar eigen processen en procesbaden wat de kwaliteit in product en proces uiteraard doet toenemen naar minimaal het niveau van voor de brand.

Het nieuwe adres van LOA MTRC
Leenderweg 184
5555 CJ Valkenswaard

Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0492-523795

Om de verhuizing goed te laten verlopen is de expeditie in Weert op vrijdag 2 oktober gesloten voor het laden en lossen van klanten. Wij willen u nogmaals bedanken voor alle steun, begrip en flexibiliteit van de afgelopen maanden. Wellicht hebben wij u, ondanks alle inspanningen van onze zijde, niet altijd de kwaliteit en service geleverd die u van ons gewend bent en waar wij als bedrijf en groep voor willen staan. Mocht u daar nog vragen of opmerkingen over hebben, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Voor de volledigheid een overzicht van de vaste contactpersonen en hun emailadressen:

Levertijden, lopende orders, planning
orderdesk@LOA-mtrc.nl

Afkeur, kwaliteit
quality@LOA-mtrc.nl

Prijzen en technische vragen
sales@LOA-mtrc.nl

Directie
Eddy Henderickx
eddy.henderickx@LOA-mtrc.nl

Productie en Logistiek
Rob Singels
operations@LOA-mtrc.nl

Debiteuren, crediteuren, facturen
Marjolein Berkers
admin@LOA-mtrc.nl

Algemeen
info@LOA-mtrc.nl