Ons aanbod is het bewijs

Een organisatie, Alle oplossingen

Thuis in alle soorten oppervlaktebehandeling.
Dat is de kracht van LOA Full Surface Group.

LOA Full Surface Group

ONZE DIENSTEN.
ONZE KRACHT.

Poedercoating

LOA Full Surface Group beschikt over diverse moderne poederinstallaties (o.a. Tribo en Corona). Deze geautomatiseerde installaties zijn zeer geschikt voor het poedercoaten van ondergronden als aluminium, staal en verzinkt materiaal in de vorm van platen, profielen of bevestigingsmateriaal.

Stralen

Het straalwerk van LOA Full Surface Group is een zeer effectieve en efficiënte methode om een metaaloppervlak te reinigen of op te ruwen. Onze methode is geschikt voor zowel metalisch als inert straalmiddel.

Kataforese lakken

Het kataforese lakken is een milieuvriendelijk, elektrostatisch lakproces waarbij het te lakken onderdeel in een vloeistofbad met watergedragen kataforeselak wordt ondergedompeld. Hierbij werkt de lak als anode en het product als kathode. Door gelijkspanning worden de verfdeeltjes geïoniseerd.

NatLakken

LOA Full Surface Group beschikt over state of the art industriële spuitcabines waarin een gelijkmatige laagdikte wordt aangebracht op materialen zoals metaal, aluminium, kunststof en hout. Het natlakken beschermt grotere staaldelen (tot 12 meter) in een enkelvoudige of samengestelde uitvoering.

Voorbehandelen

Een hoogwaardige kwaliteit is altijd afhankelijk van de juiste voorbehandeling. De uitgebreide voorbehandeling van LOA Full Surface Group zorgt voor een optimaal hechtoppervlak en extra corrosiebescherming.

Assembleren

LOA Full Surface Group beschikt over meerdere moderne assemblagehallen waar onze specialisten een ruime verscheidenheid aan producten kunnen assembleren.

Transport

LOA Full Surface Group ontzorgt op het gebied van transport. Elk product wordt met veel aandacht verpakt en in de juiste conditie getransporteerd naar ieder gewenst adres.

Voorraadbeheer

LOA Full Surface Group beschikt over inhouse voorraadbeheer. Hier kunnen producten voor korte of langere periodes veilig worden opgeslagen.

Orderpicking

Korte levertijden vragen om een optimalisatie van het gehele productieproces en dat begint bij het beheren van de voorraad. Onze orderpickers verzamelen de onbewerkte profielen voor interne verwerking of voor verzending naar de opdrachtgever en zorgen voor een actueel overzicht van de voorraad.

Testfaciliteiten

LOA Full Surface Group beschikt over eigen laboratoria, waarin kritische processen worden bewaakt en gewaarborgd. Hiermee lopen wij vooruit op uw wensen ten aanzien van kwaliteitscontroles op onze dagelijkse processen.

Beitsen & passiveren

Beitsen is het behandelen van o.a. RVS met zuren. Door beitsen wordt de oppervlakte diepgaand gereinigd en hersteld. Het beitsen en passiveren zorgt voor een reproduceerbaar schoon en corrosievast oppervlak van uw RVS onderdelen.

Elektrolytisch polijsten

Elektrolytisch polijsten is een galvanisch proces voor RVS houdende materialen, waarbij een klein laagje materiaal van het oppervlak verwijderd wordt met als doel een schoon, egaal, passief oppervlak over te houden.

Stroomloos/galvanisch vernikkelen

Stroomloos vernikkelen (electroless of chemisch nikkel) is een chemisch dompelproces, waarbij het oppervlak van een product wordt voorzien van een nikkel-fosfor laag met een fosforgehalte van ongeveer 8%. Het fosfor in de laag maakt deze corrosiebestendiger en ook meer slijtvast dan zuiver nikkel.

Vergulden

Goud legeringen worden veel voor industriële toepassingen gebruikt, omdat het element over uitstekende elektrische eigenschappen beschikt en zeer corrosiebestendig is. Het vergulden wordt in een stofarme ruimte uitgevoerd.

Ultrasoon reinigen

Ultrasoon reinigen is een proces waarbij door hoogfrequente geluidsgolven vacuümbolletjes ontstaan, die op en in het stalen product imploderen. Verontreiniging wordt zo losgeslagen van het materiaal. Het reinigen gebeurt in een mild alkalische zeep oplossing gevolgd door verschillende spoelstappen.

Ontvetten en reinigen

Cleanroom verpakken

Voor o.a. High Tech en medische toepassingen worden schone, stofarme oppervlakken steeds belangrijker. Om hieraan te voldoen moeten onderdelen na een oppervlakte behandeling zo snel en schoon mogelijk worden verpakt onder schone condities in een cleanroom

Chemisch voorbehandelen

Galvanisch vernikkelen

Galvanisch vernikkelen is een process waarbij het voorwerp in een bad wordt gehangen en wordt vernikkeld door middel van elektrolyse waarbij het als kathode fungeert.

LOA Full Surface Group

Onderscheidend in kwaliteit en constructieve adviezen

Wij zijn ervan overtuigd dat je geen beter adres zult vinden dan LOA Full Surface Group. Waarom? We hebben alles maar dan ook werkelijk alles in huis om je te helpen met de juiste oplossing. We denken niet alleen maximaal met je mee, we maken het ook waar. Want dankzij ons uitgebreide aanbod van mogelijkheden in oppervlaktebehandeling kunnen we vrijwel alles realiseren. Twijfel je daaraan? Daag ons uit!