LOA Automotive beschikt over een groot en modern magazijn met een oppervlakte van 2500 M2 waar zowel de bewerkte en onbewerkte producten worden opgeslagen. Het magazijn heeft 8 laaddoks en 1 roldeur.Desgewenst kan gebruik worden gemaakt van de warehousing activiteiten in de breedste zin van het woord. Het leveren volgens FIFO en JIT vallen hier ook onder, waarbij LOA ook de transporten kan organiseren. In overleg kan gebruik gemaakt worden van wisseltrailers wat de omwisseltijden sterk reduceert.

LOA Automotive heeft de beschikking over een EDI systeem, dat indien nodig aan de klanteisen kan worden aangepast. Ook kan LOA Automotive de verpakkingseenheden voorzien van op maat gemaakte Odette labels. Door een op maat gemaakt IT-systeem is het mogelijk om producten door het hele proces te volgen, op het niveau van een verpakkingseenheid. Hierdoor is tracking en tracing mogelijk real-time, maar ook met terugwerkende kracht.

LOA Automotive staat bekend om haar flexibiliteit en klantvriendelijke houding. Ook hier geldt dat uw behoefte centraal wordt gesteld binnen onze organisatie.

 
 
Bel mij