Nu ook een poedercoatlijn voor andere staalsoorten bij LOA Deege

Na de aanpassing van één van de twee poedercoatlijnen bij LOA Deege in Moerdijk, kunnen metaalbedrijven er nu ook terecht voor het behandelen en/of poedercoaten van andere staalsoorten

Bij LOA Deege, onze toonaangevende specialist in het voorbehandelen en poedercoaten van aluminium in Moerdijk, is de dienstverlening in de regio West-Brabant sterk uitgebreid. Na een ingrijpende aanpassing van één van de twee poedercoatlijnen, kunnen metaalbedrijven er nu ook terecht voor het behandelen en/of poedercoaten van andere staalsoorten.

In de spuitcabine van deze nieuwe ‘multi-metal’ poedercoatlijn is bovendien plaats voor producten met maximale afmetingen van wel 8,0 x 1,5 x 1,8 meter en een gewicht van 250 kilogram. Vooral die lengte is interessant voor bedrijven die hun producten van staal en RVS willen laten behandelen en nu dus ook bij LOA Deege terecht kunnen.

De behandelingen in de vernieuwde  poedercoatlijn worden uitgevoerd conform de Qualisteelcoat richtlijnen. De bestaande poedercoatlijn is al jaren Qualicoat gecertificeerd en blijft dat uiteraard.