LOA Full Surface Group neemt Aldor BV over

LOA Full Surface Group, gevestigd in Tilburg, heeft per 1 januari Aldor BV in Weert overgenomen met al haar activiteiten.

Aldor BV is aanbieder van oppervlaktebehandelingen en behandelt producten voor onder andere de machinebouw, automotive, (scheeps)bouw, medische en elektronica industrie. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in het anodiseren en chromateren van aluminium producten. Deze activiteiten zijn nieuw binnen de dienstverlening van de LOA Full Surface Group en passen binnen de ambitie van het Tilburgse bedrijf om een totaalaanbieder van oppervlaktebehandelingen te worden.

Directeur van LOA Full Surface Group Remco Dieperink: “Met alle bedrijven binnen de LOA Full Surface Group zijn we voortdurend op zoek naar uitbreiding en dus ook naar verbetering van ons dienstenpakket. Anodiseren en chromateren ontbraken daarin nog. We zijn dan ook heel blij dat we dit nu ook aan onze klanten kunnen bieden. Aldor BV is op dat gebied echt een specialist en we zijn dan ook trots op de toekomstige samenwerking. We kunnen nu optimaal gebruik maken van elkaars kennis en ervaring.”

Door de overname is de LOA Full Surface Group het eerste en enige bedrijf in Europa dat beschikt over de drie kwaliteitslabels Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod. Deze kwaliteitslabels zijn dé kwaliteitsnormen in de lak- en coatingindustrie.

LOA Full Surface Group is aanbieder van oppervlaktebehandelingen als stralen, poedercoaten, kataforese lakken, beitsen en passiveren, electrolytisch polijsten en galvanisch vernikkelen. Deze activiteiten zijn verdeeld over de bedrijven LOA Automotive, LOA Coating, LOA Deege, LOA Wilmink en LOA MTRC. Na de overname werken er circa 225 mensen.