Bedrukken

Uw product voorzien van een bedrukking? Bij LOA Full Surface Group bent u ook aan het juiste adres voor zeefdrukken, tamponprint en digitaalprint.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

Processen

Zeefdrukken is een sjablonen-drukproces. Deze druktechniek kan worden gebruikt om zeer gedetailleerde, vrijstaande afbeeldingen te reproduceren. Dit wordt bereikt tijdens het drukproces waarbij de inkt door de zeef wordt geperst met de rakel. Zeefdruk is een eeuwenoude drukmethode die zich uitstekend leent voor het bedrukken van vrijwel alle materialen. Gelakte en ongelakte producten kunnen voorzien worden van een zeefdruk.

Tamponprint wordt ingezet indien het te bedrukken product niet vlak is of een plaatselijke verhoging heeft. De techniek laat zich perfect combineren met zeefdruk en geeft ons onbeperkte mogelijkheden op industrieel gebied. De films, clichéplaten en productmallen worden in eigen huis vervaardigd waardoor de kwaliteit en flexibiliteit gewaarborgd is.

Digitaalprint word gebruikt voor stickers, posters en een breed scala aan min of meer vlakke producten welke om diverse redenen niet goed te zeefdrukken of tamponprinten zijn. Combinaties van de verschillende technieken komt hierbij ook regelmatig voor. Hierdoor versterken deze technieken elkaar.

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Bedrukken bij LOA Full Surface Group

Samenwerken? Graag!

Onze specialisten denken graag mee. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.