Cleanroom verpakken

Cleanroom verpakken is een gespecialiseerde techniek waarbij producten in een gecontroleerde omgeving, de cleanroom, worden verpakt om te voldoen aan strenge hygiëne- en kwaliteitsnormen. In cleanrooms worden lage niveaus van stof, deeltjes en microbiële verontreinigingen gehandhaafd.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

Een cleanroom is een vuilarme en stofarme omgeving waarin werkstukken gereinigd en verpakt kunnen worden onder stofarme condities. LOA Full Surface Group beschikt over de mogelijkheid om werkstukken cleanroom te verpakken. De cleanrooms van LOA voldoen aan ISO klasse 3 en 4. Onder ISO klasse 4 mag de lucht in de cleanroom maximaal 350 stofdeeltjes groter dan 0.5 µm per kubieke meter bevatten. Voor klasse 3 zijn dit 35 stofdeeltjes groter dan 0.5 µm per kubieke meter. Ter vergelijking, in een gemiddelde woonkamer zweven 35.000.000 stofdeeltjes groter dan 0.5 µm per kubieke meter.

Lang niet alleen maar de elektronica industrie vraagt om een hoge mate van zuiverheid in verschillende fases van de productieketen. Door miniaturisering en elektronicasering krijgen zo langzamerhand alle branches in verschillende fases van hun productieketen met cleanroom omstandigheden te maken. Behandelde werkstukken kunnen bij LOA direct vanuit de productielijn zonder verdere bewerking, maar na een intensieve controle, cleanroom verpakt worden.

Werkstukken die bestaan uit onbewerkt aluminium of andere materialen dienen eerst gereinigd worden. Dit gebeurt middels een grondige (ultrasoon) reiniging gevolgd door naspoelen met een snel verdampend oplosmiddel dat water, oliën, vetten en andere verontreinigingen verwijderd. Als laatste stap vindt de verpakking van het product, op uw specificatie, in onze cleanroom plaats.

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Cleanroom verpakken bij LOA Full Surface Group

Samenwerken? Graag!

Onze specialisten denken graag mee. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.