Elektrolytisch polijsten

Elektrolytisch polijsten is een gespecialiseerde oppervlaktebehandelingstechniek waarbij metalen objecten worden ondergedompeld in een elektrolytische oplossing en onder invloed van een elektrische stroom een gecontroleerde elektrochemische reactie ondergaan. Het resultaat is een glad, glanzend oppervlak met verbeterde esthetiek en functionele eigenschappen.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

Het proces elektrolytisch polijsten

Het proces verwijdert microscopische oneffenheden, oxideert het oppervlak en verbetert de esthetiek. De elektrolytische oplossing, vaak zuur of base, bevat specifieke chemicaliën die reageren met het metaal onder invloed van elektrische stroom. Het resultaat is een glanzend, glad oppervlak zonder mechanische schuurmiddelen te gebruiken. Elektrolytisch polijsten wordt toegepast op metalen zoals roestvrij staal en wordt gebruikt in de fabricage van precisieonderdelen, medische apparatuur en sieraden.

De voordelen van elektrolytisch polijsten

  • Uitstekende afwerkingskwaliteit: Elektrolytisch polijsten resulteert in een superieure, gladde afwerking, zelfs op complexe geometrieën.

  • Nauwkeurige materiaalverwijdering: Het proces verwijdert onzuiverheden en bramen precies, zonder de vorm van het werkstuk te beïnvloeden.

  • Verhoogde corrosiebestendigheid: De behandeling draagt bij aan een verbeterde corrosiebestendigheid van het oppervlak.

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Elektrolytisch polijsten bij LOA Full Surface Group