Lasergraveren

Laser graveren van metalen producten is een precisietechniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om permanente markeringen, inscripties of afbeeldingen aan te brengen op metalen oppervlakken.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

Het proces lasergraveren

Bij lasergraveren verdampt, smelt of verandert de laserstraal de oppervlaktekleur van het metaal op gecontroleerde wijze, waardoor nauwkeurige en gedetailleerde markeringen ontstaan.

LOA Full Surface Group kan hoogwaardig teksten en logo’s lasergraveren op diverse metalen en kunststoffen. Materialen als (geanodiseerd) aluminium, RVS, staal, koper, messing en diverse kunststoffen kunnen gegraveerd of gemarkeerd worden. Het lasergraveren verschaft een oneindige vormvrijheid. Ook ronde werkstukken kunnen met een hoge nauwkeurigheid worden gegraveerd.

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Lasergraveren bij LOA Full Surface Group

Samenwerken? Graag!

Onze specialisten denken graag mee. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.