Precoaten

Precoaten is het aanbrengen van een dunne anodiseerlaag. Deze lagen worden gebruikt als conversielaag voor poedercoating en/of lakken. Precoaten wordt eveneens toegepast als beschermlaag voor verdere mechanische bewerkingen (bijv. zagen). Door het beschermende karakter van de anodiseerlaag is er minder risico op beschadiging van het werkstuk tijdens transport of verdere bewerking. Na het voltooien van de (mechanische) bewerking kan de laag selectief worden gedeanodiseerd om vervolgens het werkstuk in zijn geheel te anodiseren.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

De voordelen van precoaten

  • Corrosiebescherming: Precoaten biedt effectieve bescherming tegen corrosie, wat de levensduur van het materiaal verlengt, zelfs in uitdagende omgevingen.

  • Hechtingsbevordering: De precoat fungeert als een uitstekende hechtingsbevorderende laag, waardoor coatings en verven beter aan het oppervlak hechten.

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Precoaten bij LOA Groep