Schooperen

Schooperen is een krachtige techniek waarbij een dunne laag zink wordt aangebracht op metalen oppervlakken om ze te beschermen tegen corrosie. Deze methode is vooral effectief voor staalconstructies en andere metalen objecten die worden blootgesteld aan zware omgevingsomstandigheden.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

Het proces schooperen

Schooperen, ook bekend als metalliseren of thermisch spuiten, is een proces welke begint met het verhitten van draad of poeder van het beschermende metaal, zoals zink of aluminium, tot het smeltpunt. Vervolgens wordt het gesmolten metaal met perslucht op het oppervlak gespoten, waar het stolt en een beschermende laag vormt. Schooperen verlengt de levensduur van metalen structuren en wordt vaak toegepast in de corrosiebescherming van grote infrastructurele projecten.

De voordelen van schooperen

  • Uitstekende Corrosiebescherming: Schooperen biedt een krachtige corrosiebescherming, zelfs in veeleisende en agressieve omgevingen.

  • Langdurige Duurzaamheid: De resulterende zinklegeringlaag zorgt voor een langdurige bescherming van het metaal tegen roest en corrosie.

  • Uniforme Dekking: Het schoopeerproces zorgt voor een gelijkmatige dekking, zelfs op complexe vormen en in holle ruimtes.

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Schooperen bij LOA Full Surface Group