Stralen

Het stralen van metaal is een oppervlaktebehandelingsproces waarbij abrasieve deeltjes onder hoge druk op het metaal worden gespoten om onzuiverheden te verwijderen, het oppervlak te reinigen, ruwheid te verminderen of een bepaald profiel te creëren, afhankelijk van de toepassing.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

Het proces stralen

Het straalproces, ook bekend als gritstralen, gebruikt materialen zoals staalgrit, glasparels of aluminiumoxide om roest, verf, walshuid en andere verontreinigingen te verwijderen. Stralen verbetert de hechting van coatings, zoals verf of poedercoating, en bereidt het metaal voor op verdere behandelingen. Het resulteert in een schoner, ruwer of gladder oppervlak, afhankelijk van de gewenste afwerking en toepassing, en wordt veel gebruikt in de metaalindustrie en bij restauratiewerkzaamheden.

Voordelen van stralen

Efficiënte reiniging: Stralen is uiterst effectief voor het grondig reinigen van oppervlakken, waardoor alle vormen van vervuiling en onzuiverheden worden verwijderd.

Verbeterde hechting: Het straalproces zorgt voor een ruwer oppervlak, wat de hechting van coatings, verven en andere afwerkingsmaterialen aanzienlijk verbetert.

Verhoogde duurzaamheid: Door oude coatings, corrosie en onvolkomenheden te verwijderen, draagt stralen bij aan de duurzaamheid en levensduur van het behandelde materiaal.

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Stralen bij LOA Full Surface Group