Vergulden

Vergulden van metaal is een veredelingsproces waarbij een dunne laag goud wordt aangebracht op het oppervlak van een metalen voorwerp.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

Het proces vergulden

Chemisch vergulden is een proces waarbij een dunne laag goud zonder gebruik van elektrische stroom op een metalen oppervlak wordt aangebracht. Dit proces wordt vaak gebruikt in de elektronica-industrie en andere toepassingen waar een combinatie van uitstekende corrosiebestendigheid, elektrische geleiding en esthetiek vereist is. Chemisch vergulden biedt een hoogwaardige afwerking die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. De methode is vooral geschikt voor complexe vormen en delicate componenten die met andere technieken moeilijk te bedekken zijn.

 

Voordelen van vergulden

  • Industriële toepassing: Goud legeringen worden veel voor industriële toepassingen gebruikt, omdat het element over uitstekende elektrische eigenschappen beschikt en zeer corrosiebestendig is.

  • Duurzaamheid en Bestendigheid: Goud is van nature bestand tegen corrosie, aantasting en oxidatie. Door een object te vergulden, wordt het beschermd tegen invloeden van buitenaf, wat de duurzaamheid ervan bevordert.

     

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Vergulden bij LOA Full Surface Group