Zinkfosfateren

Zinkfosfateren is een geavanceerde voorbehandelingstechniek waarbij een zinkfosfaatlaag op metalen oppervlakken wordt aangebracht. Deze laag fungeert als een beschermende coating, waardoor het materiaal beter bestand is tegen corrosie en de hechting van verdere coatings verbetert.

Wij helpen met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling

Neem contact op

Het proces zinkfosfateren

Het proces omvat het behandelen van het metaal in een sproeitunnel met zinkfosfaatchemicaliën. Tijdens de reactie vormt zich een dunne zinkfosfaatlaag op het oppervlak van het metaal. Deze laag biedt een uitstekende corrosiebescherming en voorbereiding op verdere afwerking zoals het aanbrengen van Coatings. Zinkfosfateren verbetert de hechting van coatings, en wordt vaak toegepast in de auto-industrie en andere sectoren waar duurzaamheid en bescherming tegen corrosie van metalen onderdelen essentieel zijn.

Voordelen van zinkfosfateren

Corrosiebescherming: Zinkfosfateren biedt uitstekende corrosiebescherming, waardoor metalen componenten beter bestand zijn tegen roest en corrosie.

Verbeterde hechting: De gevormde zinkfosfaatlaag bevordert de hechting van verdere coatings, wat resulteert in een langdurige en duurzame afwerking.

Milieuvriendelijk: Het proces van zinkfosfateren is over het algemeen milieuvriendelijker dan sommige andere voorbehandelingstechnieken, waardoor het een duurzame keuze is.

Waarom kiezen voor LOA Full Surface Group?

  • Expertise: Met jarenlange ervaring in oppervlaktecoating begrijpen we de unieke eisen van diverse industrieën en leveren we op maat gemaakte oplossingen.

  • Geavanceerde technologie: Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van de nieuwste technologieën om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

  • Klantgericht: Bij LOA Full Surface Group staat klanttevredenheid voorop. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid: Wij streven ernaar duurzame en milieuvriendelijke coatingoplossingen te leveren die bijdragen aan een groenere toekomst.

Ontdek de voordelen van LOA Full Surface Group. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen met onze geavanceerde oppervlaktebehandeling oplossingen.

Zinkfosfateren bij LOA Full Surface Group