21-06-2023

LOA breidt groep uit door overname Hessels Coating

Nummer acht! De LOA Full Surface Group is trots en verheugd op de nieuwste toevoeging aan de groep: Hessels Coating (Breda). Per 20 juni 2023 hebben wij het mooie familiebedrijf met al haar activiteiten overgenomen en kunnen we ons verheugen op een nieuwe en leerzame samenwerking. Hessels Coating is, met al hun kennis en ervaring, zonder twijfel een prachtige aanvulling op onze groep van zeven ambitieuze ondernemingen.

Hessels Coating is een familiebedrijf in Breda en behandelt producten die worden toegepast in o.a. de landbouw, machine- en apparatenbouw, infrastructuur en Transport & Logistiek. Naast hun expertise in het behandelen van zwaardere producten biedt Hessels Coating bovendien oppervlaktebehandelingen die nieuw zijn voor onze groep zoals schooperen. Zo zijn wij samen nog beter in staat om aan de toenemende vraag naar hoogwaardige oppervlaktebehandelingen en services te voldoen.

Met de toevoeging van Hessels Coating aan onze groep verbeteren we bovendien onze regionale spreiding en onze marktpositie. Wij kijken ernaar uit om onze dienstverlening uit te breiden en onze nieuwe collega’s welkom te heten bij de LOA Full Surface Group!