LOA Hessels

LOA Hessels is gespecialiseerd in het poedercoaten, natlakken, stralen en schooperen voor buiten- en binnentoepassing. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Door ons goed uitgeruste machinepark en gekwalificeerd personeel zijn wij in staat onze klanten snel en accuraat van dienst te zijn.

Wij helpen u met het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling!

Neem contact op

LOA Hessels onderscheid zich door kwaliteit, klantgerichtheid, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Door ons goed uitgeruste machinepark en gekwalificeerd personeel zijn wij in staat onze klanten snel en accuraat van dienst te zijn.

Wij bieden een uitgebreid pakket van oppervlaktebehandelingsmogelijkheden aan voor zowel buiten- als binnentoepassingen. Met voorbehandelingsmogelijkheden zoals stralen, schooperen, chemisch voorbehandelen en bewerkingsmogelijkheden voor producten tot een gewicht van 2500 kg en afmetingen tot 12500x2750x2750 mm zijn wij uniek in de regio.

Hierdoor kunnen wij producten behandelen voor:

  • Landbouwmechanisatie

  • Machine- en apparatenbouw en plaatverwerkende industrie

  • Bouw en infrastructuur

  • Reclame en interieurbranche

  • Transport en logistiek

Meer weten over LOA Hessels?

Persoonlijk contact. Daar houden wij van. Zo kunnen wij met persoonlijke advies direct reageren op jouw vraag. Op naar de juiste oplossing. Dus heb je vragen? Behoefte aan meer informatie? Laat het ons weten.

LOA Hessels B.V.

IBAN: NL51 RABO 0357068068

BTW-nr: NL808340645B01

KvK-nr: 20095798

Samenwerken? Graag!

Onze specialisten denken graag mee. Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Hessels