21-06-2024

LOA Hessels neemt natlakcabine in gebruik

Op 19 juni j.l. heeft LOA Hessels (Breda) een nieuwe natlakcabine officieel in gebruik genomen. De geavanceerde installatie vormt een belangrijke uitbreiding van de productiefaciliteiten en biedt tal van voordelen voor klanten van LOA Full Surface Group.

De nieuwe cabine beschikt over een spuitzone van ruim 10 meter lang waarin natlaktoepassingen met de hoogste precisie en efficiëntie worden uitgevoerd. Daarnaast is er een aparte droogruimte ingericht waarin gebruik wordt gemaakt van restwarmte uit de naastgelegen poedercoat installatie. Deze innovatieve aanpak zorgt voor een energiezuinige en milieuvriendelijke droogprocedure.

LOA Hessels biedt een unieke combinatie van verschillende behandelingsmethoden onder één dak. Naast natlakken kunnen zij ook stralen, schooperen, chemisch voorbehandelen en poedercoaten. Door deze veelzijdigheid is LOA Hessels nog beter in staat om aan de specifieke wensen en eisen van klanten te voldoen.

Bent u benieuwd naar álle oppervlaktebehandelingen van LOA Full Surface Group? Op onze nieuwe website leest u waar én waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op en wij nodigen u van harte uit om de nieuwe faciliteiten te komen bezichtigen. Zo ervaart u zelf de voordelen van onze unieke combinatie van behandelingen.